Magazin de Vanzare

Comanda acum

Pret accesibil. Domeniu CUSTOM si gazduire inclus. Video-manual de utilizare. Se poate livra cu factura fiscala pentru un plus de garantie. Whatsapp: +4 0720 902 320 (dupa ora 16:00) Fb Mess: Click Aici

Ce se ofera?

Se ofera platforma magazin online instalat si pregatit pentru vanzarile online. Impreuna cu platforma de vanzare online se ofera posibilitatea alegerii unui nume al domeniului – denumiri personalizate altul decat hainecool . ro. Se poate alege .ro, .com sau .net sau alte domenii. Se livreaza intreaga platforma de hosting / gazduire impreuna cu accesul CPanel si email, optional la fel si pentru domeniu. Gazduirea si domeniul sunt platite in avans pentru 1 an de zile si le puteti prelungi ulterior. Se ofera si un tutorial video de utilizare a platformei pentru a putea adauga cu usurinta produse la vanzare. Oferim gratuit si asistenta pentru introducerea primelor 20 de produse pe website.

Platforma de comert online vine cu metoda de plata – ramburs si plata prin transfer bancar dar se poate integra rapid si simplu plata cu cardul online daca aveti un cont la un procesator de plati electronice.

Optional putem oferi si servicii de prelucrare grafica sau de programare ori administrare – mentenanta dar contra cost.

Pret magazin online conform descrierii de mai sus: 600 lei.

Pret magazin online cu garantie fiscala conform descrierii de mai sus: 1500 lei.

Pe scurt se vinde asa cum este fara alte interventii sau imbunatatiri. Se vinde doar platforma de vanzare online nu si produsele afisate pe acest magazin online. Produsele afisate pe acest magazin sunt doar de referinta / demonstrativ si nu pentru comercializare.

Se pot realiza 2 – 3 astfel de platforme saptamanal pentru cine doreste sa vanda online pe website.

Contact : Whatsapp: +4 0720 902 320 (dupa ora 16:00) Fb Mess: Click Aici

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

X